15 januari 2012

Nybygget

Idag var vi till Nybygget som ligger vid Arlanda, nybygget i Arlandastad är platsen för dig som funderar på att bygga hus eller vill få inspiration. Här har de samlat ett flertal husleverantörer med olika visningshus. Kolla bilder från Nybygget


Härligt platsbyggd soffa

Smart att bygga väggen mitt i rummet så man kan bygga garderob bakom.

Härlig plats i köket




Rymd, det är verkligen fint att se entren såhär uppifrån

Smart lösning på bord.

Fina krokar

Otroligt vackert skåp


Fint med vit trappa


"Om Nybygget

Nybygget är ett visningshusområde 
Vår tanke med området är att göra det enkelt för dig som letar efter inspiration till ditt husbygge! Därför har vi samlat ett flertal hustillverkare på ett och samma ställe - allt för att Du ska slippa åka omkring och leta upp olika visninghus med olika öppningstider. 
Hos oss hittar du både villor, fritidshus, garage, friggebodar & lekstugor. Här finns hittills 13 färdiga visningshus som Du kan besöka redan idag och under hösten byggs ytterligare 6 stycken! 
Vår vision är att skapa norra Europas bästa och mest kompletta husutställning. Vår mission är att vara den självklara destinationen och inspirerande mötesplatsen för Dig som är intresserad av arkitektur, design, inredning och trädgård."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!

Pool 2022

Reklam för poolgiganten  Vi har lovat oss själva att 2022 ska vi köpa POOL!  Vi har länge tyckt att det skulle vara  härligt att ha en egen ...