4 december 2011

Östra Vaksala-Nya Hus

Full fart idag! Vi träffade upp Jossan och Björn och åkte och kollade på deras tomt som de har reserverat. Efter en lerig, men mysig, promenad i skogen och upp på ett litet berg så var vi framme på deras tomt. Det är svårt att föreställa sig att där, mitt i skogen, ska en helt ny stadsdel växa fram men spännande ska det bli att följa deras husbygge och tomten de har valt kändes helt rätt!

Östra Vaksala ska stadsdelen heta och så här står det om det på deras hemsida:
 "Det är inte ofta som en helt ny stadsdel blir verklighet. En modern stadsdel ritad och planerad för moderna och medvetna människor. I Östra Vaksala innebär det kollektivtrafik med hög tillgänglighet, energieffektiva bostäder och en stor satsning på tre parker. Den största, en central stadsdelspark om fem hektar, kommer att ligga mitt i området och bli ett naturligt centrum för utomhusaktiviteter"



Jossan hade med en underbar present till oss också. Hon hade läst här på bloggen att vi ville ha vinlåder så två stycken fina trälådor hade hon med sig. Tusen tack!! Blev så glatt överraskad. 



Vi har även hunnit med att besöka Tomas och Linn (och lilla Elsa) i deras fina hus och fått 2:a advents glögg och även fått middag av kära syster Maja med familj. Så härligt att träffa alla.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!

Pool 2022

Reklam för poolgiganten  Vi har lovat oss själva att 2022 ska vi köpa POOL!  Vi har länge tyckt att det skulle vara  härligt att ha en egen ...