3 maj 2012

Tapeter på många väggar....





Nu när huset är klar renoverat har vi bestämt att vi själva skall tapetsera några väggar, inte för att sprara pengar utan för att spara tid, onödigt arbete och extra strul. Hantverkare i all ära men de jobbar fort och då blir det inte alltid bra, därför skall vi tapetsera åt dem. 







Ralph Lauren och Mulberry är favoriter hos oss,  Vi har tänkt oss att ha tapet i trappen upp, i hallen uppe och ev i nått av de nya rummen när vi bygger ut. I vardagsrummet och i sovrummet är det vitt med. I köket är det vitt men ev kommer det i framtiden en vägg att  tapetsera.
Jag tror vi får åka och låna några tapet- och tygböcker från återförsäjaren. Kul att få inspiration och titta om och om igen..




Hos Ralph Lauren och Mulberry finns det myckt att välja på, det finns något för alla. Rutigt, randigt, blommigt, enfärgat, med mycket mönster, med lite mönster, originella och sanslöst vackra tapeter som inte finns någon annanstans. Men de kräver sina väggar och man kan inte sätta dem var som helst.....


Kanske ska man ha en matchande stol någon stans också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!

Pool 2022

Reklam för poolgiganten  Vi har lovat oss själva att 2022 ska vi köpa POOL!  Vi har länge tyckt att det skulle vara  härligt att ha en egen ...