16 september 2012

Fredags Lyx

Fredagen var jobb i Stockholm. Genomgång, utveckling och kvalitetssäkring var dagens agenda.

På kvällen blev det Ekstedt. En restaurang där all mat görs över öppen eld.



Menyn:
Höbakad piggvar på ben med kronärtskocka, citron, vitlök & rostad bläckfisk
Skorstensbakad hummer med tomat, chili & rostad mandel
Dagens svampskörd med minutrökt biff, tall & blåbär
Vedugnsbakad fläsk med tryffelkorv & karamelliserad kål
Flamberad persika med chili, timjan, saltkolaglass & gjutjärnsmunkar










Kvällen avslutades på Grand Hotell. En inspirerande fredag. 



1 kommentar:

  1. Åhh så mysigt..:-D
    Maten ser superfin ut!

    Tack snälla du!
    Nej har precis köpt det så ta en tur dit du..finns sååå mycket fint..:-)

    Ha de gott
    Kraam Susanne

    SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!

Pool 2022

Reklam för poolgiganten  Vi har lovat oss själva att 2022 ska vi köpa POOL!  Vi har länge tyckt att det skulle vara  härligt att ha en egen ...