30 december 2012

Året 2012 April-Juni

Fortsätter med året som gått i bilder...

APRIL:





Vi började planera altanbygget som skulle komma att ske under sommaren. Vi målade trappan ner till källaren vit och vårt stora matbord kom hem. Underbara restaurangbesök bland annat på Jau Fu när det var gästspel av en Sushimästare.

MAJ:
Denna fåtölj är det , Fåtölj ANA men klädd i sammetstyg Ritz med lila färg och knapparna på avslut karm och rygg i avvikande tyg,Geneva, i grå brunt. Längst ner på kanten kommer det vara pärlspik.



Soffan som vi har valt är denna ,ALEJANDRIA, klädd i linne/bomulls tyg Geneva i gråbrun färg. Den har samma fötter som fåtöljen.






Maj månad gick åt till att bygga trall. Spika, mäta, lera, borra. Mycket jobb men kul. Hann med lite jobb i Göteborg i några dagar. Beställde även hem soffa och fåtöljer och lite porslin.

JUNI:




Juni var härlig med många middagar med vänner, mycket god mat och vin i solen de få dagarna solen tittade fram. Vi firade midsommar med vänner och njöt av sommaren. Hann också med att tapetsera sovrummet.

3 kommentarer:

  1. Kikar in och önskar dig Gott Nytt År!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Oj vad mycket ni fått gjort!
    Vill önska dig ett Gott Nytt År! Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Men åh så roligt att få se alla dessa bilder på er renovering mm, jag riktigt frossar!

    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
    Kramar Catta

    SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!

Pool 2022

Reklam för poolgiganten  Vi har lovat oss själva att 2022 ska vi köpa POOL!  Vi har länge tyckt att det skulle vara  härligt att ha en egen ...