31 oktober 2012

Dagens Ord


Någon sa en gång "Life is what happens to you while you´re busy making other plans". 

Vi säger att vi inte har något val. Att vi måste jobba, städa, fixa, ta hand om familjen, plugga, utveckla oss, träna. Ofta är livet så fullt av saker som måste göras att man nästan tappar andan. Och orken. 
Det viktigt att då och då stanna upp en stund och tänka igenom vad du verkligen vill. Vad är viktigt i livet? Vad kan man rimligen förvänta sig av sig själv och andra? 

Glöm inte att leva i Nuet! 


Att vara stark är inte att alltid veta att aldrig falla, att alltid kunna Att vara stark är inte att alltid skratta högst och vilja mest Att vara stark är inte att lyfta högst, hoppa längst eller att alltid vinna Att vara stark är att Leva livet som det är och acceptera dess med och motgångar!




3 kommentarer:

  1. så kloka ord...var just på en föreläsning i veckan och när man gick därifrån tänkte man verkligen OJ , vad jag har möjligheter att välja....*Ler ...allt kan man inte styra över ...men mycket , väldigt mycket ..Kram och ha en fin kväll.

    Pernilla På Piazzan

    SvaraRadera
  2. Kloka ord!
    Du får gärna låna bild på vår dörr! :) Men våran är grå, inte svart ;)
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  3. Så rätt du har och så många kloka ordspråk/citat det finns på ämnet!
    Så kul att du lämnade en kommentar hos mig, så jag hittade dig :)
    Kram Sussi

    SvaraRadera

Tack för era fina kommentarer.

Vill ni komma i kontakt med mig så har jag mail: j.norrestam@hotmail.com

Välkommen åter!

Pool 2022

Reklam för poolgiganten  Vi har lovat oss själva att 2022 ska vi köpa POOL!  Vi har länge tyckt att det skulle vara  härligt att ha en egen ...